Speeddaten met een partner

Soms kom je tussen al die statische informatie ineens iets leuks tegen. Iets dat inspireert, dat er gewoon om vraagt als blogpost gebruikt te worden. Wat dacht u van: een speeddate, na afloop van een voorlichtingsbijeenkomst? Een persoonlijk gesprek met een van de programmacoördinatoren. Voor het stellen van specifieke vragen, over het project of idee. Met betrekking tot een subsidieregeling dan hè. Anders zou het wel heel persoonlijk worden.

Dat laatste staat er niet bij. De samenstellers van de nieuwsbrief, waarin deze speeddate werd aangekondigd, zijn er van uit gegaan dat de lezers dat wel begrijpen. Dat doe ik uiteraard ook. Ik heb speeddate al eens eerder voorbij zien komen, bij een regeling. Maar dit keer werden er daarbij ook nog voormalig feestzalen of kerken als locatie opgegeven. Neem me niet kwalijk, maar dan slaat mijn fantasie op hol. 

Mocht er sprake zijn van een unieke match tussen u en de project coördinator, bestaat altijd de mogelijkheid tot het verder uitwisselen van specifieke informatie, ten behoeve van niet-subsidie gerelateerde onderwerpen. Gevolgd door: tijdstip en locatie kunt u hierbij zelf bepalen. Of meer van dat soort mooie volzinnen, die er uiteraard nooit staan, maar die je er zó bij zou kunnen bedenken. Ik wel, althans, zeker na een dag vol subsidieregelingen in ambtelijke taal.

Waarom wordt een persoonlijk gesprek eigenlijk een speeddate genoemd?
De voorlichtingsbijeenkomst beantwoordt de algemene vragen. Wenst u een persoonlijk gesprek over uw project? Dan kunt u dat hier aangeven. Deze gesprekken vinden na afloop van de bijeenkomst plaats. Zo had het er ook kunnen staan. Maar ja, dat klinkt natuurlijk niet zo flitsend. Een pitch bekt lekkerder dan een korte presentatie over uw idee. Organisaties die samen een project uitvoeren noemen elkaar tegenwoordig al gauw partners in plaats van samenwerkende partijen.

Het is een kwestie van tijd, voordat er een bijeenkomst plaatsvindt, waarbij u, als belangstellende, na afloop van de voorlichtingsbijeenkomst de kans krijgt om een speeddate met een van de partners te houden. Indien deze speeddate niet succesvol verloopt, kunt u een speeddate met een van onze andere partners aanvragen. En dan bedoelen we dus nog steeds: met betrekking tot een subsidieregeling. We waarschuwen maar vast.

Reacties