Nu nog beter

Deze keer een persoonlijke vrolijke noot. Geen blog over een subsidie of fonds, maar iets over onszelf. Onze database, Fundingcontrol, bevat een zo compleet mogelijk overzicht van financieringsmogelijkheden voor elk project. Dat wist u al. Sinds kort hebben we een nieuw jasje aangetrokken. Had u dat al gezien?

De startpagina bestaat nu uit zes blokken. Naast nieuws en meest gezochte regelingen vindt u er voortaan ook de twee populairste regelingen van dit moment. Er is een kalender, met daarin een overzicht van de komende deadlines en openstellingen. En tenslotte heeft deze blog een plaatsje op de homepage gekregen.

U kon uw vragen al stellen via de mail of telefoon. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we daar een chatfunctie bij gekregen. Gebruik deze functie gerust.

Het zoeken zelf is overzichtelijker geworden. Er wordt meer informatie gepresenteerd. De meest relevante informatie is nu direct zichtbaar. Zonder verder te klikken kunt u direct zien, of dit is wat u zocht. Of niet.

De database biedt veel mogelijkheden. Functies, die u misschien nog nooit eerder had gebruikt. Zo kunt u een rapportage maken van een zoekresultaat. Of een zoekvraag hergebruiken. Voor deze wat complexere functies hebben wij instructies geschreven. Ze zijn op te vragen als PDF.

Neem gerust eens opnieuw een kijkje. En laat ons weten wat u er van vindt. We zijn benieuwd naar uw reacties.Reacties