Kennismaken

Welkom lezer. Als informatiespecialist van Hezelbizz zal ik voortaan mijn best doen, u zo goed mogelijk te informeren over relevant subsidienieuws. Officieel nieuws, uit een betrouwbare bron, maar met een vrolijke noot.

Wat is Hezelbizz?
Hezelbizz is opgericht in 2006. Het is een samenwerking tussen Isatis, een ontwikkelaar van webapplicaties, en subsidie-adviesbureau Hezelburcht. Wij staan bekend als een flexibele, innovatieve en klantgerichte organisatie. Binnen ons bedrijf zijn vier informatiespecialisten werkzaam, waarvan ik er dus een ben.

Het 'info team' houdt zich bezig met het zo goed mogelijk verzamelen, ordenen en presenteren van informatie. Dit gebeurt in FundingControl een compleet overzicht van subsidies, fiscale stimuleringsmaatregelen, kredieten en fondsen. Deze gegevens worden dagelijks geactualiseerd.
FundingControl wordt onder meer gebruikt door bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en subsidieadviseurs.

Het is echter niet ons enige product. Een compleet overzicht is op onze website te vinden. Daar heeft u ook de mogelijkheid een abonnement te nemen op onze nieuwsbrief, zodat u helemaal up to date blijft. Verder zijn wij te vinden op Twitter en LinkedIn.

De vakantie is aangebroken, maar wij zitten niet stil. Hezelbizz blijft voor u op zoek naar subsidienieuws. De eerstvolgende blogpost zal daarom al binnenkort verschijnen. Gemiddeld tweemaal per maand zult u hier een nieuwe bijdrage vinden.

Ondergetekende is behalve informatiespecialist ook nieuwsgierig en heeft een aangeboren schrijfwoede. Ik schreef mijn eerste verhaaltjes al op mijn vijfde, nog vóór ik echt had leren schrijven. Die verhaaltjes op papier gaan inmiddels digitaal en heten daar onder andere HezelbizzBlog. Er is inspiratie genoeg. Ook nieuwsgierig geworden? Volg ons dan!

Reacties